Maatwerk

Een uniek ontwerp voor een unieke klant

Snelle oplevering

Uw website klaar voor gebruik binnen 30 dagen

Support en onderhoud

Toegewijde ondersteuning voor uw gemak

Contentbeheer

Volledige controle over uw inhoud

Vast tarief

Duidelijke prijsstelling zonder verrassingen

Duurzame alliantie

Gegrondvest op wederzijds vertrouwen

Onze klanten

Delen hun ervaring

Gastenboek - Home | NL
Gemiddelde score : 4,9
Gebaseerd op : 8 recensie(s)
8 berichten
Talloze klanten hebben ons vertrouwd

met de creatie van hun website

BLIJF BIJ MET DE TIJD,

Ga voor een responsief
design op alle toestellen

Een website met een adaptief ontwerp zorgt ervoor dat uw bedrijf zich moeiteloos aanpast aan de huidige trends. Het is een krachtig signaal naar potentiële klanten dat uw onderneming vooruitstrevend en klantgericht is.

Met deze extra troef onderscheidt u zich gemakkelijk van concurrenten die nog niet zijn overgestapt naar een responsieve website.

Online

Aan uw zijde, doorlopende ondersteuning voor uw webproject

Naast het creëren van webwinkels en bedrijfswebsites, leggen we ook de nadruk op het verbeteren van responsieve en gebruiksvriendelijke mobiele interfaces. Daarnaast bieden we een uitgebreide reeks aanvullende diensten aan, waardoor u uw aandacht kunt richten op uw kernactiviteiten. Ons deskundige team staat altijd klaar om al uw vragen over webontwikkeling en -strategie te beantwoorden.

Onderhoudsdienst

Helpdesk

Opleidingen

Technische ondersteuning

Online
Klant-
tevredenheid
Bereikbaarheid
De essentiële stappen van

onze samenwerking


Persoonlijke benadering

Een projectleider neemt contact met u op om uw markt en behoeften te begrijpen, voor effectieve strategieën.


Een stijlvol concept

Onze grafische experts creëren een eigentijdse visuele identiteit, waarbij uw imago in goede handen is.


Overtuigende content

Onze SEO-specialisten optimaliseren uw zichtbaarheid, waardoor uw bedrijf en zijn sterke punten opvallen.


Een website die tot leven komt

Ons volledige team werkt samen aan de constructie en kwaliteitscontrole van uw project.


Uw website onder de loep

Houd moeiteloos de statistieken van uw website bij, waar en wanneer u maar wilt, op elk apparaat.


Extra's voor uw succes

Gratis trainingssessies en technische bijstand staan klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Online

Blik achter de cijfers

Waarom kiezen voor Online? De cijfers spreken voor zich! Met een bewezen staat van dienst van tevreden klanten, een uitgebreid assortiment aan modules en een toegewijd team dat altijd klaar staat om u van dienst te zijn, stellen we uw tevredenheid boven alles.


91%

Klanttevredenheid


+7000

Klanten bediend


16

Modules


24

Productie-
medewerkers

Verken onze

FAQ

Krijg antwoord op de veelgestelde vragen over onze diensten:

1- Zal mijn website beveiligd zijn?

Absoluut, het beschermen van uw website tegen mogelijke bedreigingen is een kernaspect van onze diensten. Dit is hoe we ervoor zorgen dat uw website beveiligd blijft:

SSL-certificaat: Elk van onze websites is voorzien van een SSL-certificaat (Secure Socket Layer). Dit protocol versleutelt de gegevens die tussen de website en de server worden verzonden, waardoor het risico op datalekken aanzienlijk vermindert.

Regelmatige updates: We houden uw website veilig door het systeem en de plugins consistent te updaten, waardoor kwetsbaarheden worden geminimaliseerd.

Automatische back-ups: Voor uw gemoedsrust implementeren we automatische back-ups, zodat uw site snel hersteld kan worden zonder dataverlies.

Beveiligde hosting: Uw website wordt gehost op een veilig serverplatform, ondersteund door ons toegewijde team.

We streven naar maximale veiligheid door het adopteren van de nieuwste technologieën en beste praktijken, hoewel absolute veiligheid niet gegarandeerd kan worden.

2- Wat zijn de stappen voor het creëren van mijn website?

Het creëren van een website gaat verder dan simpelweg wat klikken. Elk digitaal project wordt op maat ontworpen en is het resultaat van een nauwkeurig gecoördineerde inspanning. Dit zijn de essentiële stappen om uw visie tot leven te brengen:

Stap 1: Persoonlijk contact

Om te beginnen richten we ons op een grondige verkenning van uw unieke behoeften. Onze projectmanager zal persoonlijk contact met u opnemen voor een diepgaande analyse van uw marktsegment. Dit gesprek is gericht op het in kaart brengen van uw specifieke wensen en het identificeren van de cruciale elementen die nodig zijn voor een succesvolle website. Deze initiële dialoog zorgt ervoor dat we een stevige basis voor uw project creëren.

Stap 2: Ontwerp op maat

Esthetiek is meer dan alleen schoonheid; het vormt de eerste indruk die u maakt. Onze deskundige grafisch ontwerpers bieden unieke en hedendaagse ontwerpen die uw online aanwezigheid perfect laten aansluiten op uw zakelijke doelstellingen.

Stap 3: Ontwerpgoedkeuring

Uw instemming is voor ons essentieel; wij gaan pas verder met uw expliciete goedkeuring. Na voltooiing van het ontwerp krijgt u de kans om dit te beoordelen en, indien nodig, wijzigingen voor te stellen. We hechten veel waarde aan uw terugkoppeling en verzoeken u vriendelijk binnen een termijn van 7 dagen uw goedkeuring te geven, om zo een efficiënte voortgang te waarborgen. Een proactieve betrokkenheid van uw kant is cruciaal om te verzekeren dat we de gestelde levertermijn van 30 dagen kunnen halen. Uw actieve participatie bevordert niet alleen een soepele communicatie maar versnelt ook de afhandeling van eventuele vraagstukken, wat onmisbaar is voor het succes en de tijdige voltooiing van uw project.

Stap 4: Overhalen met woorden

Een stijlvol ontwerp is cruciaal, maar zonder de juiste inhoud bereikt u uw doelgroep niet effectief. Onze SEO-experts integreren branchegerelateerde sleutelwoorden naadloos in uw content om uw unieke kwaliteiten en diensten uit te lichten, en zo een maximale online vindbaarheid te waarborgen.

Stap 5: Een website die tot leven komt

Zodra het ontwerp en de inhoud compleet zijn, gaat ons technisch team aan de slag. Van de ontwikkelingsfase tot aan de lancering, met een grondige kwaliteitscontrole tussendoor, garanderen we een vlekkeloze werking.

Stap 6: De digitale wereld betreden

Met de voltooiing van uw website is het nu tijd om deze te lanceren en te delen met de wereld. Dankzij onze samenwerking is uw bedrijf klaar om digitaal te excelleren en nieuwe doelgroepen te engageren.

Stap 7: Wat gemeten kan worden, kan worden verbeterd!

Onze toewijding eindigt niet met het live gaan van uw website. We voorzien u van de nodige instrumenten om de prestaties van uw site continu te analyseren en optimalisaties door te voeren, waardoor u steeds een stap voor blijft in uw branche.

3- Hoe lang duurt het voordat mijn website live gaat?

De tijd die nodig is om uw website online te krijgen, hangt sterk af van de snelheid waarmee we de benodigde gegevens, informatie en inhoud van u ontvangen. Zodra we alles in handen hebben, zetten we ons in om binnen 30 dagen uw site live te hebben. 

Deze doelstelling is echter alleen haalbaar met uw actieve betrokkenheid. Uw prompte reacties, feedback en goedkeuringen zijn cruciaal voor het halen van de deadline. Effectieve en efficiënte communicatie van uw kant is essentieel voor een snelle oplevering. 

Er kunnen zich bijzondere omstandigheden voordoen of speciale verzoeken zijn die extra tijd vereisen. Mocht dit voor uw project gelden, dan informeren we u direct en stellen we de planning indien nodig bij. 

Samengevat, de lanceertijd van uw site wordt beïnvloed door zowel onze expertise als onze interactie. Ons streven is om binnen de afgesproken termijn een website op te leveren die volledig aan uw eisen voldoet.

4- Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Het verkrijgen van een offerte is eenvoudig en snel! U kunt het volgende doen:

Telefonisch contact opnemen: Ons team staat klaar om uw behoeften te bespreken en u het beste advies te geven. 

Ons online formulier invullen: Voor hen die een voorkeur hebben voor schriftelijke communicatie of ons buiten onze openingstijden willen bereiken, is ons contactformulier perfect geschikt.

Zodra we uw oproep of bericht hebben ontvangen, zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ons doel is een ontmoeting te regelen om uw specifieke behoeften te bespreken. Samen zullen we de meest geschikte begeleidingsoplossingen voor uw situatie verkennen en u een op maat gemaakte service bieden die perfect aan uw verwachtingen voldoet.

5- Waarom kiezen voor een langdurige samenwerking?

In de voortdurend veranderende digitale wereld liggen dagelijks nieuwe uitdagingen en kansen op de loer. Stabiliteit en duurzaamheid worden daarom steeds waardevoller voor bedrijven die willen opvallen in deze dynamische context. 

Continue beveiliging en updates: Door te kiezen voor een langdurige samenwerking met Online, verzekert u zichzelf van voortdurende aandacht voor de beveiliging en updates van uw site. Deze diensten zijn niet alleen essentieel, maar vormen ook de garantie voor de relevantie en robuustheid van uw online aanwezigheid in een steeds veranderend digitaal ecosysteem. 

Permanente ondersteuning: Een langdurige samenwerking betekent ook dat u kunt rekenen op continue ondersteuning. Of het nu gaat om onverwachte situaties of eenvoudige vragen, het is geruststellend om te weten dat u een betrouwbare partner als Online aan uw zijde heeft, die bereid is om u te helpen bij het vinden van oplossingen. 

Focus op uw kernactiviteiten: Online neemt uw technische zorgen weg, waardoor u zich volledig kunt concentreren op waar u goed in bent: uw bedrijf. Een langdurige samenwerking versterkt dit voordeel, waardoor er een steeds verfijndere synergie ontstaat tussen uw behoeften en de diensten van Online. 

Kiezen voor een samenwerking van 48 maanden met Online betekent dus kiezen voor een stabiele, aanpasbare route vol kansen. Het betekent kiezen voor een partner die constant aan uw zijde staat, klaar om met u mee te navigeren en te evolueren door de uitdagingen en kansen van het digitale landschap

Online Online
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken