Webagentschap

Online is een webagentschap en biedt aangepaste internetoplossingen aan voor KMO’s en zelfstandigen. Zo kunnen zij ook genieten van de voordelen van het internet.

Daarom maken en hosten wij uw website zodat u zich daar niet druk over hoeft te maken. De inhoud van de website zal voldoen aan de verwachtingen en behoeftes van uw bedrijf. Om uw prestaties te optimaliseren, stellen wij u een arsenaal aan diensten en internetapplicaties voor, zoals een gemakkelijke beheersinterface voor de inhoud of contactformulieren en statistieken.

Online levert ook andere internetdiensten zoals de connectie, het beheer van uw domeinnaam, beveiligd beheer van e-mailadressen en gegevensbescherming. We kunnen u ook een performante computer ter beschikking stellen, die elke twee jaar vervangen kan worden.

Ten slotte kunt u ook nog genieten van enkele bijkomende en onmisbare diensten: een basisvorming voor uw personeel, permanente assistentie via telefoon voor elk probleem en herstelling van het materiaal.

Dit offer houdt bovendien ook een gemakkelijke financieringsformule in. De voorgestelde contracten zijn abonnementsformules van 48 maanden die toestaan de betaling te spreiden.