Website creatie

Al sinds 1998 zet Online haar expertise in om onze klanten een zo goed mogelijke website te bezorgen. Wat uw doel ook is (meer zichtbaarheid, nieuwe klanten aantrekken, online verkopen,…) vertrouw uw webcreatie toe aan een professioneel team!

Corporate website

Welk soort zaak u ook heeft, een eigen website is onmisbaar geworden. Een goede website is immers uw online visitekaartje:

  • Nieuwe klanten vinden u via zoekmachines
  • Uw bestaande klanten kunnen gemakkelijk contact met u opnemen
  • U presenteert uw bedrijf en uw diensten en producten.


Onze project managers bepalen samen met u het design, de verschillende functies en de inhoud van uw nagelnieuwe website.

Webshop

Het belang van e-commerce (online handel drijven) voor handelaars en zelfstandigen blijft maar groeien. Wilt u ook doorbreken met uw eigen webshop? Dan heeft Online een volledig pakket voor u klaar waarmee u snel en gemakkelijk uw winkel online kan opstarten. Onze webshops hebben de volgende elementen:

  • Navigatie en grafische vormgeving aangepast aan de online verkoop
  • De catalogus is aanpasbaar naar wens
  • Geoptimaliseerde productenfiches die uitnodigen tot aankopen.
  • Beveiligde betalingsmogelijkheden
  • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines


Maak samen met Online een succes van uw webshop!

Een volledige oplossing

Iedere website gecreëerd door Online geniet van de recentste technologische ontwikkelingen om het gebruiksgemak voor gebruiker en klant te maximaliseren.

Compatibel met smartphone

Alle websites van Online hebben natuurlijk ook een mobiele versie. Zo kunnen uw (toekomstige) klanten uw website even gemakkelijk lezen op ieder mobiel apparaat.

Beheersmodule (CMS)

Met onze beheersmodule of Content Management System (CMS) kunt u zelf de inhoud van uw website aanpassen. Promotie van de maand, verandering in openingsuren, foto’s toevoegen,… u heeft nooit meer een excuus om uw inhoud niet up-to-date te houden.

Wilt u een offerte?

Wilt u een gratis offerte voor de creatie van uw website? Neem dan contact op met onze klantendienst! Onze teams staan ter uwe beschikking via telefoon op het nummer +32 2 349 23 23. U kunt ook een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen.