Stagiaire Digitale Communicatie (M/V)
25 July 2017

Functiebeschrijving:

De websites van onze producten zijn in ontwikkeling. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die instaat voor het vertalen van: de pagina’s op de website, landingspagina’s, inhoud om te delen op het internet en daarmee samengaande documenten. Het gaat voornamelijk over vertalingen van Frans naar Nederlands.

Aantal vacatures: 1
Plaats tewerkstelling: Drogenbos
Dochteronderneming: Online
Referentie: 0

Profiel:

U bent student in het laatste jaar taalkunde en woonachtig te Brussel, maar dat is geen verplichting.
U geeft interesse in de digitale wereld en in nieuwe technologieën.
U bent autonoom en nieuwsgierig.

Voorwaarden voor betrokkenheid en beloning:

Een onbetaalde stage van ten minste 3 maand
Looptijd stage: 1 oktober tot eind december

Details van de werkgever:
Proximedia is de leider op de Belgische markt in het aanbieden van internetoplossingen voor kmo’s. Zij creëren communicatiemiddelen die speciaal zijn ontworpen om handelaren/zelfstandigen te helpen hun bekendheid op het web te ontwikkelen of hun klantendatabase uit te breiden. Als pionier zijn ze bijna 20 jaar actief op de digitale markt en ondersteunen ongeveer 17.000 klanten in België via de vier dochterondernemingen (Online, Click+, Bizbook Channel en Bepoint). Proximedia maakt deel uit van de internationale Publicis groep en heeft agentschappen in Frankrijk, Nederland en Spanje.
www.proximedia.be

Extra informatie:
Ons aanbod
Een jong, dynamisch en relaxed werkkader. U ondersteunt de marketing-/communicatiedienst waar u gemakkelijk kan investeren of fungeren als versterking in de ontwikkeling van de inhoud van de communicatiemiddelen.

02 349 23 23