Mobile/responsive design

Op dit moment vindt 24% van het Belgische internetverkeer plaats op een mobiel apparaat. In 2009 was dit nog maar 1%. Volgens de huidige verwachtingen zal tegen 2016 1/3 van alle internetverkeer mobiel zijn. Deze markt wordt dus steeds belangrijker, maar de meeste websites zijn niet aangepast aan de het gebruik op een mobiel apparaat. Een goede mobiele website kan dus een concurrentieel voordeel zijn. Als een potentiële klant uw website niet goed kan lezen op zijn smartphone of tablet dan is de kans ook kleiner dat hij contact met u opneemt.

Omdat een goede mobiele website onmisbaar geworden is, biedt Online u het volgende aan: bij het realiseren van uw website zal er ook een smartphone-compatibele versie horen. Alle belangrijke functies van uw onlinewebsite zullen geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik. Wedden dat uw klanten er van zullen smullen?

Online ontwikkelde ook een beheersinterface waarmee u de inhoud en de look van uw mobiele website beheert. U kan dus, op elk moment, de design en de kleuren van uw website aanpassen. Er is keuze uit meer dan 15 modellen!