Mobiele applicaties

Omdat mobiel internet, smartphones en tablets alsmaar belangrijker wordt, biedt Proximedia verschillende  mobiele applicaties aan. Proximedia is nu dus ook ook iOS developer.

Wijnkaart applicatie

Houd uw wijn- en drankenkaarten altijd up-to-date!

Deze wijnkaartapplicatie staat u toe om uw eigen wijnkaart aan te maken en gemakkelijk te onderhouden. Via een eenvoudige webinterface kunt u categorieën, streken en wijnen toevoegen en dit alles in meerdere talen (NL-FR -EN). Bovendien kunt  u per fles gedetailleerde informatie toevoegen zoals de beschrijving, het etiket,  het jaar, de regio,  de druivensoort, enz.


 


Laat uw klanten op een originele manier kennis maken met uw wijnkaart en pas ze meteen aan wanneer uw stock aangepast wordt. Deze applicatie is vooral geschikt voor de horecasector.

Indien u de applicatie wilt testen, dan kunt u een demoversie downloaden via  Google Play en App Store.


  

Bizbook applicatie

Bizbook... en uw klanten praten over u!

De Bizbooktablet is een gastenboek waarmee u recensies van uw klanten kan verzamelen. Merkt u een klant op die extra tevreden lijkt van uw diensten, vraag hen dan om een opinie neer te schrijven met de Bizbooktablet.

De recensies kunnen dan verspreid worden op uw eigen website, op uw sociale media (Facebook, Twitter) en op de online bedrijvengids bizbook.be. Ontdek de vele voordelen die Bizbook u biedt!
Voor meer informatie over al onze applicaties kunt u ons contacteren via het contactformulier, via info@online.be of telefonisch via +3223492323.