Horeca : deel uw imago op het internet
14 August 2017
Kalender september 2017 – januari 2018: download hem nu
30 August 2017

Michael Everaert vertelt ons over zijn ervaring met Online

Het verhaal van Online was bijzonder interessant

ME Mobilhome in enkele woorden

Vergeet vliegtuig of auto, maar kies eens voor een vakantie met een mobilhome. Bij ME Mobilhome kan u een camper huren en zorgeloos erop uit trekken. U reist in luxe en comfort en geniet van vrijheid op wielen. En zaakvoerder Michael Everaert staat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat.

Waarom bent u met Online in zee gegaan?

Vooraleer we met Online samenwerkten, hadden we al een website waarvan we helemaal niet tevreden waren. Bovendien was de service-na-verkoop een ramp. Het verhaal van Online was bijzonder interessant voor mijn zaak en we zijn onmiddellijk ingestapt. Het resultaat is een goede én mooie website met vlotte teksten.

Wat denkt hij over de kwaliteit van onze service?

De service-na-verkoop is bij Online bijzonder goed. Als ik één telefoontje doe, wordt het probleem meteen opgelost. Die vlotte afhandeling is heel aangenaam. De hele manier van samenwerken is een plezier. We staan ook bovenaan Google. Een samenwerking met Online zou ik andere mensen zeker aanraden.

Zijn website

Ontdek de website van Memobiljome en oordeel zelf! www.memobilhome.be

 

Bent u klant van Online? Bent u tevreden?

Bent u, net zoals meneer Weyers, tevreden over onze diensten? Deel uw mening dan ook met de wereld via een professionele video!
Word één van onze ambassadeurs en geniet van verschillende voordelen (video, zichtbaarheid, etc.)

Ik word ambassadeur!

02 349 23 23