Meningen en getuigenissen

Voor ons telt de mening van onze klanten!
Dankzij uw reacties kunnen wij continu
onze dienstverlening verbeteren.

Kadee

Ann De Kock


Super tevreden!!!
Worden steeds op een beleefde manier verder geholpen.
Heel goede service!!!!

Ann De Kock | Kadee Westerlo
www.kadeewesterlo.be

Myriam Hofkens

Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet


Super, super tevreden ! Wij zijn altijd al tevreden klanten geweest van Proximedia, nu Online, maar ons nieuwe contact ivm webdesign en opvolging, Ann Viaene, spant echt wel de kroon !

Directe aanpassingen wanneer we iets vragen en een uitstekende opvolging. Beter kan écht niet. Zo zijn al onze klanten op de hoogte van onze komende Open Deur Dagen op 2, 3 en 4 december 2017. Nog even meegeven dat wij reeds van in het begin van Proximedia klant zijn bij jullie en steeds konden rekenen op perfecte afspraken. Duur ? Niet voor al wat je krijgt in return.... Je moet het gewoon vragen !

Myriam Hofkens,
Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet, Grote Baan 238, 9120 Melsele

Chris Derudder

Dauranta


Webdesigner en dossierbeheerder Matthias V. is (bijna) steeds bereikbaar voor aanpassingen aan de website en ondersteuning voor verbeteringen.

Dries Jonckers

Dries Jonckers


Ik ben heel tevreden van de website en van de opvolging.

Koenraad Decraemer

IP Zilleghem Platse


Dikke proficiat voor de wijzigingen, het is zoals ik het mij voorstelde!

Linda Van Nevel

Madame Lizza


Ik ben heel goed geholpen geweest voor aanpassen van de tekst op mijn site door een hele vriendelijke dame.

Fabien Sauvage

Hair Sauvage


"Bedankt voor de heel erg mooie veranderingen op mijn website!"

Nadia & Johan Schepers

Frituur De Smulhoek


Ik ben zeker tevreden over onze website en zou er dan ook niet aan twijfelen om Online aan te raden bij andere ondernemers. We hebben echt onze goesting gekregen in wat we wilden. In het begin waren er af en toe enkele dingen die we minder goed vonden, maar we konden altijd bellen of mailen en dan werden die redelijk snel opgelost.

Ook onze klanten zijn positief over de website. Weten jullie dat zelfs VTM ons gevonden heeft op internet? Fantastisch toen ze een bestelling deden en achteraf bleek dat Koen Wauters zelf de broodjes kwam afhalen. Hier zijn ook foto’s van gemaakt en die zullen we snel op onze website laten zetten!”, aldus een enthousiaste Nadia van Frituur De Smulhoek

Jo Van Boven

Jo Van Boven Thuisverpleging


Jo Van Boven is thuisverpleger en heeft zijn eigen zaak opgericht in thuisverpleging. Deze sympathieke ondernemer koos in 2014 voor de diensten van Online. Over zijn website zelf is hij zeer tevreden. Het was in oktober 2016 dat hij voor de eerste keer contact moest opnemen met onze klantenrelatiedienst. De reden? Hij had een factuur dubbel betaald en wou dat meteen rechtzetten.

“Toen ik de factuur dubbel betaald heb, heb ik meteen contact opgenomen met jullie klantenrelatiedienst. Hun nummer vond ik gemakkelijk en snel bovenaan de facturen. De dame die ik aan de lijn kreeg was heel vlot en begreep mijn probleem meteen. Ze stelde mij gerust en ging meteen de nodige mensen aanspreken om alles op te lossen. Daarna stuurde ze meteen het probleem door”, aldus een gerustgestelde Jo Van Boven.

Robert Vanlook

Colors


Bent u in Borgerhout en heeft u zin in een ijsje? Dan moet u bij Colors zijn. Robert van Look nam enkele jaren geleden de zaak over en ging ook in zee met Online voor een website aan te maken. Al tien jaar lang is hij enorm tevreden van de diensten.

Wim Vermeiren

Hesco


Toen Wim Vermeiren twee jaar geleden op zoek was naar een website, kruiste hij het pad van een van de vertegenwoordigers van Proximedia. Daarom besloot hij ook om een digitaal visitekaartje te maken door onze webcreatiedienst van Online. Een beslissing waar hij nog geen spijt van heeft. De praktische ondersteuning die hij steed aangeboden krijgt via de telefoon en het feit dat hij zijn site zelf gemakkelijk kan aanpassen vindt hij alleen maar positief.

Nicolaas Pauwels

Sandwicherie St-Amandje


Nicolaas Pauwels is zaakvoerder van de gezellige sandwicherie St. Amandje in Brugge. Hij koost voor een aanwezigheid op het internet met een website van Online. Deze keuze maakte hij in 1999 en beoordeeld vandaag onze diensten nog altijd als uitstekend. De website organisatie, de opmaak en de daarbij horende service vindt hij top, zeer handig en correct.

Bart Claeys

Feestzaal Ruytershove


"Ik vind het echt interessant dat ik zelf geen energie en tijd moet steken in mijn website. Ik kan er echt op vertrouwen dat Online dit voor mij aanpakt en dat op een goede manier. De opbouw zelf, vind ik erg professioneel", aldus Bart Claeys van de feestzaal Ruytershove in Izegem. 7 jaar geleden koos hij voor een van de oplossingen van Proximedia en heeft zich dat zeker nog niet beklaagd.

Patrick Ulenaers

Patrick Renoveert


Patrick Renoveert staat nog maar net op het internet met een website van Online en hij contacteerde ons om te vertellen over zijn zeer positieve ervaring met onze website.

“Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen en ging in zee met Online voor mijn website en met Click+ voor een AdWordscampagne. Met beide diensten ben ik zeer tevreden. Voor mijn website krijg ik zelfs nog een fotoreportage zodat ik mijn werk en realisaties ten toon kan stellen. En dankzij de AdWordscampagne krijg ik zoveel aanvragen binnen, voornamelijk voor zolderinrichtingen en badkamerrenovaties. Ik vind dat echt fantastisch en ben dan ook zeer tevreden”, aldus de bedrijvige Patrick.
02 349 23 23