Filosofie

Dankzij onze diverse producten en onze inzet om de klantentevredenheid hoog te houden is Online gekend specialist in de creatie en hosting van websites.

Bij Online leveren we niet alleen informaticadiensten aan onze klanten. We geven hen ook een gepersonaliseerde aanpak met raad en bijstand. We houden onze klanten ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het internet. Daarbij kijken we altijd naar nieuwe technologieën en hoe onze klanten die kunnen gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is de bedrijvengids Bizbook.be. Onze klanten zijn verbonden met hun eigen klanten, ze verbeteren de zichtbaarheid van hun gegevens op het internet en maken beter gebruik van sociale media.

De waarden van ons bedrijf zijn professionaliteit, teamspirit en innovatie. Dankzij deze waarden zijn wij een kwaliteitsmerk en engageren we ons voor onze klanten. Als lid van de Proximedia groep genieten wij daarnaast van de expertise van een leider op vlak van digitale marketingoplossingen voor kleine- en middelgrote ondernemingen.