Opleidingen

Ons bedrijf organiseert op regelmatige tijdstippen opleidingen om u als klant in staat te stellen zelf uw activiteiten te kunnen beheren.

Het beheren van uw website, het aanpassen van teksten en het gebruiken van office tools komen hier allemaal aan bod. De bedoeling is onze kennis met onze klanten te delen zodat u zelf in staat bent uw site zo goed mogelijk zelf te beheren.

CMS / Website Management

Als klant van Online kan u zelf uw pagina’s bijwerken. Deze wijzigingen worden aangebracht door middel van een content mamagement interface, genaamd Content Management Systeem (CMS).

Tijdens uw CMS training, legt de begeleider van Online u stap voor stap uit hoe dit systeem te gebruiken. Aanmaken van een nieuwe pagina, aanpassen van inhoud, toevoegen van foto’s, menu aanpassen enz. komt hier allemaal aan bod.

 

Copywriting

De tekstuele inhoud van uw website moet worden opgesteld in overeenstemming met een bepaald model. Dit omdat het van cruciaal belang is om uw zichtbaarheid in de zoekmachines te verbeteren. Tijdens deze training leert u schrijven voor het web, een goede balans vinden tussen tekst en beeld door het aanleren van het opmaken van de stijl en opmaak van uw content.

 

Office-software

De office software die u gebruikt voor het dagelijks beheer van uw bedrijf is van essentieel belang maar kan zeer technisch van aard zijn. Op ons kantoor kan u leren om de verschillende onderdelen van Microsoft Office 365 te gebruiken zoals Microsoft Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

 

Wist u dat?

Wanneer u klant bent bij Online krijgt u de kans om deze opleiding gratis te volgen. Hiermee kunt u zelf uw site van A tot Z zelf leren gaan beheren.
Wenst u deel te nemen aan een CMS training? Neem dan contact met ons op en klik hier!

 

Meer info over onze cursussen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op, op het nummer 02 349 23 23 of via ons contactformulier.

Getuigenissen

Wenst u meer informatie over onze organisatie?

Neem dan contact op met ons team op het nummer 02 349 23 23 of met de contactpersoon die uw site beheert.
02 349 23 23