Onderhoud

Aanpassen van een lay-out, functionaliteiten beheer, aanpassen van de inhoud van uw pagina’s … Online blijft tot uw beschikking voor het onderhoud van uw website. Vetrouw op een betrouwbare partner zodat u op elk moment kan werken met een betrouwbare site.

Om onze klanten de beste service te kunnen verlenen, staat het team van Online tot uw beschikking voor het onderhoud van uw website, grafische updates, wijzigingen in uw teksten, verificatie van de functionaliteit van uw website, enz.

 

Aanpassingen grafische elementen

Wenst u de lay-out van uw website, de kleuren, de lay-out of de volgorde van bepaalde elementen te veranderen? Dan staan onze webdesigners ter beschikking om de nodige aanpassingen uit te voeren.

 

Redactionele content wijzigen

Zijn uw diensten gewijzigd of is de inhoud wat aan de verouderde kant? Onze copywriters zorgen ervoor dat uw inhoud steeds up-to-date blijft. Deze kan u ook zelf wijzigen in uw online management interface.

 

Kwaliteitscontrole

Onze medewerkers verifiëren een uitgebreide lijst van criteria zodat het bezoeken van uw site voor de surfers een aangename ervervaring is. Wij beschikken over verschillende middelen zodat wij kwaliteit aan uw bezoekers kunnen verzekeren.

 

SEO Works

Voor elke klant zorgen wij ervoor dat de positie van uw website goed scoort in de zoekmachines van Google. Hierbij controleren we de laadsnelheid, de mobiele compatibiliteit en vele andere criteria.

8770

Algemene aanpassingen in 2017


Deze cijfers geven het aantal aanpassingen, groot of klein, weer in 2017. Dit gaat van aanpassingen van foto’s tot aanpassingen aan uw prijslijst. Onze webdesigners helpen u graag verder.
848

Optimalisaties SEO in 2017


Vanaf juni 2016 houdt de onderhoudsdienst zich ook bezig met het optimaliseren van jullie website op gebied van SEO, dit van zodra de website online staat. Op deze manier kunnen we de functionaliteiten en positioneringen correct analyseren.
1.4

Gemiddelde delay (in dagen)


Hebben jullie aanpassingen nodig aan jullie website? Onze onderhoudsdienst kan deze realiseren in een gemiddelde delay die je hierboven kan terugvinden (in functie van de samenstelling van uw aanvraag).

Wilt u meer informatie over onze onderhoudsdienst?

Neem dan snel contact met ons op op het nummer 02 349 23 23 voor meer informatie over de onderhoudswerkzaamheden.

Getuigenissen

 • "Bedankt voor de heel erg mooie veranderingen op mijn website!"
  Fabien Sauvage
  Hair Sauvage
 • Webdesigner en dossierbeheerder Matthias V. is (bijna) steeds bereikbaar voor aanpassingen aan de website en ondersteuning voor verbeteringen.
 • Ik ben heel tevreden van de website en van de opvolging.
  Dries Jonckers
  Dries Jonckers
 • Dikke proficiat voor de wijzigingen, het is zoals ik het mij voorstelde!
  Koenraad Decraemer
  IP Zilleghem Platse
 • Héél, héél erg bedankt voor de super-snelle service. Ik blijf een tevreden klant !!!
  Myriam Hofkens
  Den Ouden Overzet
 • Ik ben heel goed geholpen geweest voor aanpassen van de tekst op mijn site door een hele vriendelijke dame.
  Linda Van Nevel
  Madame Lizza
02 349 23 23