Opleiding | Facebook

Online biedt een opleiding aan om de fijne kneepjes van het populairste netwerk ter wereld onder de knie te krijgen!

Profiteer van de ervaring van onze trainers om Facebook te leren bespelen en nieuwe klanten te overtuigen.

Facebook
Een vriend die je moet kennen


Vanaf zijn lancering is Facebook deel gaan uitmaken van het dagelijks leven van de mensen. Er gaat geen dag voorbij, of ze kijken wel eens even op hun account. Miljarden mensen over de hele wereld gebruiken het, en sommigen misbruiken het ook! Het is uitgegroeid tot het belangrijkste medium, vooral voor het internet. Het is een onophoudelijke bron van informatie. Je kunt niet anders dan er je plaats opeisen.

Maar niet om het even hoe natuurlijk! Net als Google heeft ook Facebook zijn eigen regels. Je moet ze kennen en naleven, wil je een gemeenschap voor jezelf creëren.

 

Ik heb geen Facebook-account’

Dat is wat we vaak van ondernemers te horen krijgen. Dat is echter een grote vergissing. Je moet gewoon aanwezig zijn op dit medium. Klanten zitten op Facebook. Het is een gratis vorm van reclame die je bedrijf een boost kan geven.

‘Oké, maar ik weet niet hoe ik eraan moet beginnen …’ Alles kun je leren. Online helpt je stap voor stap.
Of je nu een beginner of een gevorderde bent, we geven je waardevol advies. Honderden klanten volgden reeds onze opleidingen! Vandaag tellen zij tientallen tot honderden followers.

 

Een opleiding voor onze klanten!

Bij jou of bij ons? Wij bieden opleidingen om je CMS, Facebook en Google My Business onder de knie te krijgen. Kijk in je contract om na te gaan of je in aanmerking komt. Onze trainers staan voor je klaar. Gedurende meer dan twee uur reiken ze je de sleutels van het succes aan.

Als je beslist om de opleiding in onze lokalen te volgen, hoef je niets mee te brengen. Je volgt een volledige module, alleen of met twee. Er is een PC ter beschikking en wij bieden je een lunch aan.

 

Nu heb je geen excuses meer.
Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Bent u geïnteresseerd in onze opleiding van Facebook ?

Contacteer ons snel via het nummer 02 349 23 23 of vul ons contactformulier in om meer informatie te krijgen over onze opleiding van Facebook.

02 349 23 23