Opleiding | Google My Business

Veel ondernemers verwaarlozen Google My Business. Hij is echter een waardevolle bondgenoot die je maar beter aan je zijde kunt hebben.

Je hebt geluk, Online biedt je een gratis opleiding aan om de codes onder de knie te krijgen.

Google My Business?
Een vriend die het beste wil voor jou


Google My Business is een gratis service van Google voor alle ondernemers. Sinds 2014 groeit het netwerk in omvang. Van klein tot groot, alle bedrijven beschikken over Google My Business. Voor wie een concept bezit, is het een unieke manier om te bepalen wat er in de resultaten van Google zal opduiken. Daartoe moet je wel alles in de juiste slagorde zetten!

 

Word meester over je informatie

Dankzij Google My Business kun je van een interessante referentiëring genieten voor je website. Zo’n visitekaartje op het Internet bevat je belangrijkste infogegevens:

  • Adressen
  • Telefoonnummers
  • Openingsuren
  • Foto’s

Google My Business heeft zelfs een speciale ruimte voor advies en getuigenissen. Dat is nog niet alles. Je kunt er een gedetailleerd overzicht van je diensten plaatsen, er artikels in publiceren en evenementen aankondigen.

 

Ik ken er hoegenaamd niets van!’

En dan? Dat is toch geen reden om het niet te proberen? Google is ’s werelds nummer één op het gebied van SEO. Je kunt gewoon niet anders dan mee op de kar springen.
Daarom heeft Online een gratis module ontwikkeld voor klanten die zich erin wensen te verdiepen. Ervaren trainers reiken hen de sleutels tot het succes aan. Zij begeleiden je en hebben een antwoord op al je vragen!

 

Bij jou of bij ons?

De opleiding kan bij jou ter plaatse worden gegeven, maar natuurlijk ook bij ons. In dat geval bieden wij een gratis lunch aan. Er is een PC ter beschikking en je kan ook met twee komen!
Meer dan twee uur lang krijg je een professionele opleiding. Sinds de lancering van die opleiding hebben duizenden ondernemers van ons advies geprofiteerd. Dat geldt trouwens ook voor de modules CMS en Facebook!

Ben jij de volgende? We verwachten je!

Bent u geïnteresseerd in onze opleiding van Google My Business?

Contacteer ons snel via het nummer 02 349 23 23 of vul ons contactformulier in om meer informatie te krijgen over onze opleiding van Google My Business.

02 349 23 23