SEO – zoekmachine optimalisatie

Natuurlijke zoekmachine optimalisatie of SEO heeft als doel de zichtbaarheid van een website in zoekmachines te verbeteren. Het is daarom ook een ideaal middel om gevonden te worden door surfers die actief op zoek zijn naar uw producten. Online optimaliseert uw website zowel op technisch als op redactioneel vlak om gemakkelijk gevonden te worden in de zoekmotoren.

Zichtbaar zijn in de belangrijkste zoekmachines

SEO, ook wel natuurlijke zoekmachine optimalisatie genoemd, bestaat uit de optimalisatie van een website zodat deze op een natuurlijke manier kan stijgen in de resultaten van zoekmotoren. Als deze goed beheerd wordt, laat het u ook toe om zichtbaar te zijn op Google, Bing en Yahoo.

 

Mik op surfers die actief op zoek zijn naar uw producten

Over een website beschikken die gepositioneerd is voor de zoekresultaten van een zoekmotor als Google, geeft u de kans om surfers te bereiken die op een specifiek moment op zoek zijn naar uw producten. SEO is een ideale manier om nieuwe klanten te vinden en uw omzet te vergroten.

 

Breid geleidelijk uw activiteiten uit

SEO is een zeer bescheiden kost in vergelijking met de traditionele media en het helpt u bij de ontwikkeling van uw aanwezigheid op het internet op lange termijn. Zelfs na de optimalisatie blijven de effecten voelbaar en zal uw website blijven voordeel halen uit bezoeken via zoekmachines.

 

Uw website geoptimaliseerd voor de zoekmachines

Het agentschap Online werkt er dagelijks aan om de websites van haar klanten te optimaliseren zodat zij de best mogelijke positie krijgen op de zoekmachines. Wij streven ernaar om websites te creëren die technisch aangepast zijn aan de eisen van zoekmotoren zoals Google. Wij kijken naar: mobielvriendelijkheid, laadsnelheid, pagina’s die gemakkelijk te analyseren zijn,…

Wij stemmen uw teksten af op de manier waarop surfers zoekwoorden intypen op de zoekmachines. Tot slot begeleiden wij ook al onze klanten bij hun inschrijving op Google My Business (Google Maps) en volgen wij de evolutie van hun SEO op.

Wilt u meer weten?

Wenst u meer informatie? Contacteer ons snel via het nummer 02 349 23 23 of vul ons contactformulier in.

02 349 23 23