Nieuwsbrief

Regelmatig een nieuwsbrief versturen naar uw klanten schept tal van mogelijkheden: aanbieden van nieuwe producten, uitverkoop van een bestaande stock, promotie van een nieuw evenement, enz.

Online biedt u een gebruiksvriendelijke module aan waarop u uw nieuwsbrieven kan beheren.

Ontwikkel uw e-maildatabase

Onze software beschikt over een module die geïnstalleerd kan worden op uw website om zo nieuwe e-mailadressen te verzamelen.
De bezoekers aan uw website kunnen zo zichzelf inschrijven op uw lijst van abonnees.

 

Beheer gemakkelijk uw abonnees | ontvangers

Eenmaal uw e-maildatabase samengesteld is, is het belangrijk dat deze steeds up-to-date is. Onze nieuwsbriefsoftware geeft u de mogelijkheid om nieuwe abonnees toe te voegen en gemakkelijk personen te wissen die verwijderd willen worden.

 

Verstuur uw e-mail op een veilige manier

Indien u uw nieuwsbrieven zou versturen via uw huidig e-mailprogramma, zou dit een vervelend en zeer tijdrovend werk zijn. Een groot aantal nieuwsbrieven versturen vanuit dit programma kan ook uw internetservice verstoren als uw provider deze zending beschouwd als spam.

De software die Online toepast voor het versturen van uw e-mails gebruikt een zelfstandige server en zal hierdoor uw zending beveiligen en de slaagkans ervan vergroten.

 

Creëer uw inhoud in enkele klikken

Onze interface zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk nieuwsbrieven kan aanmaken en aanpassen.
Tekst bewerken of afbeeldingen toevoegen is mogelijk in een paar klikken en zorgt ervoor dat de creatie van uw nieuwsbrieven kinderspel wordt.

 

Meet de prestaties van uw campagne

Zodra uw nieuwsbrief verzonden is, is het essentieel na te gaan hoeveel ontvangers de inhoud gelezen hebben. Ontdek het succes van uw campagne dankzij onze beheerconsole en verbeter waar nodig!

 

Wist u dit?

Als u klant bent bij Online heeft u het geluk de nieuwsbriefmodule te kunnen toevoegen aan uw website. Dat laat u toe om een database uit te bouwen met klanten en prospecten die meer willen weten over uw activiteiten, uw bedrijf, uw diensten en producten.

Wilt u deze module toevoegen aan uw website?

Contacteer uw projectmanager en klik hier.

Heeft u nog geen website van Online?

En dus geen nieuwsbriefmodule ter beschikking? Klik hier.

 

Hoe maakt u een goede nieuwsbrief?

Door onze blog te raadplegen zal u tips en tricks vinden die interessant kunnen zijn bij het schrijven van uw nieuwsbrief.
Tips voor het schrijven van een nieuwsbrief en 6 regels om niet als SPAM gezien te worden.

01

Wees duidelijk en beknopt

In een e-mailbericht beschikt u slechts over enkele seconden om te overtuigen.
Gebruik korte zinnen die concrete informatie verstrekken en vergeet niet om uw lezers formeel aan te spreken.

02

Identificeer uw lezersprofiel en breng hun behoeften in kaart

Uw lezers worden dagelijks geconfronteerd met een stortvloed aan e-mails. Het is dus belangrijk dat u zich onderscheidt door aan te tonen dat u een oplossing kan bieden voor een reëel probleem.

03

Behandel het onderwerp van uw e-mail met de grootste zorg

Het gaat over het eerste element dat gelezen wordt door uw ontvangers en moet dus duidelijk en aanstekelijk zijn.
Het is essentieel dat het de nieuwsgierigheid lokt.

04

Vergeet uw contactgegevens niet

Sommige surfers willen u contacteren om meer informatie te verkrijgen, denk er dus aan om uw contactgegevens (telefoon, e-mailadres, link naar een contactformulier) te vermelden in uw e-mail.

Bent u geïnteresseerd in onze nieuwsbriefmodule?

Contacteer ons snel via het nummer 02 349 23 23 of vul ons contactformulier in om meer informatie te krijgen over onze nieuwsbriefmodule.
02 349 23 23