Fotoreportage

Een op maat gemaakte fotoreportage is een fantastische manier om uw kennis in de verf te zetten en uw laatste realisaties te tonen.
Een portret van uw team, het lokale bedrijfsleven, producten of laatste realisaties…

Doe een beroep op een professionele fotograaf om uw bedrijf in de kijker te zetten aan de hand van een fotoreportage!

Onmisbaar voor de communicatie van kmo’s en zelfstandigen

Foto’s zijn alomtegenwoordig en zijn vaak de basis van de bedrijfscommunicatie. Op websites, folders, wagens,.. u vindt ze overal. Het is daarom van cruciaal belang om beeldmateriaal te hebben van goede kwaliteit.

Uw professionele fotograaf van Online bepaalt samen met u het doel van de fotoreportage om u zo foto’s te leveren die voldoen aan uw behoeften.

 

Origineel, klassiek, modern, traditioneel,… uw imago in één beeldopname!

Meer dan alleen een presentatie van uw activiteiten en producten, is een reportage ook een verwijzing naar de belangrijkste kenmerken van een ondernemer of een bedrijf. Vaardigheden, activiteiten doorgegeven van generatie op generatie, passie voor het vak, professionaliteit,… er zijn verschillende manieren waarmee u zich kan onderscheiden van uw concurrenten!

Uw professionele fotograaf zal zijn technieken en stijl tijdens de fotoreportage aanpassen afhankelijk van de persoonlijkheid van uw bedrijf. Op die manier kan hij beelden maken die aansluiten bij uw imago en identiteit.

 

Maximaliseer de verspreiding van uw foto’s!

Na de reportage worden de foto’s naar u opgestuurd in hoge of lage kwaliteit, afhankelijk van het gewenste gebruik ervan: website, schermen/monitoren in uw kantoor, drukwerk, etc.

Wilt u uw fotoreportage bespreken?

Bent u op zoek naar een fotograaf voor uw reportage?
Contacteer ons dan via het telefoonnummer 02 349 23 23 of vraag online gepersonaliseerde hulp aan.
02 349 23 23