Copywriting

Als ware stem van uw bedrijf op het internet, is de redactionele inhoud van uw website een cruciaal element voor de doeltreffendheid van uw site.

Uw impact, overtuigende argumenten en goed geschreven discours zetten de surfers aan om u te contacteren.

Vertrouw op Online voor het schrijven van webteksten die aansluiten bij uw identiteit. Onze professionele journalisten staan voor u klaar.

Een tekst weerspiegeld de persoonlijkheid van uw onderneming

Als online presentatie van uw bedrijf moet uw website een echo zijn van uw persoonlijkheid. Online zal samen met u uw waarden en sterke kenmerken identificeren om zo teksten te kunnen schrijven die in lijn liggen met uw identiteit.

 

Een professionele en kwaliteitsvolle inhoud

Online werkt met professionele copywriters. Onze journalisten beheersen perfect de specifieke kenmerken van het schrijven voor het internet en houden rekening met opmaak, navigatie en paginastructuur.

 

Een toon die gevoelens raakt

De tekstuele inhoud of copywriting van elk soort website moet de surfer kunnen verleiden en overtuigen. Uw webredacteur zal er daarom naar streven om een toon aan te halen die zowel zakelijk als stimulerend werkt om zo uw potentiële klanten aan te sporen u te contacteren.

Wilt u uw webteksten bespreken?

Bent u op zoek naar een redacteur of copywriter? Contacteer ons dan snel op het nummer 02 349 23 23 om over uw project te praten.
02 349 23 23