Adwords campagne

Wilt u snel aanwezig zijn op de eerste pagina van Google?
De creatie van een Google Adwords campagne zorgt ervoor dat u uw zichtbaarheid op de zoekmachine kan verbeteren.

Ons team van specialisten creëert een campagne op maat in functie van uw activiteit.

Een campagne perfect afgestemd op uw wensen

Tijdens een voorbereidende bespreking met uw projectmanager (een gecertificeerd Google AdWords professional) zullen jullie elk aspect van de campagne definiëren zodat deze zo goed mogelijk aangepast is aan uw behoeften: geografische locatie, zoekwoorden, uitzendschema’s, enz.

Deze zorgvuldige uitgevoerde interventies laten toe te achterhalen welk type surfers op zoek is naar uw producten. Het budget zal ook aangepast worden in functie van het bedrag dat u wenst te investeren in uw campagne.

 

Een optimale zichtbaarheid op Google

Nadat uw campagne gelanceerd is, zal uw advertentie zichtbaar zijn als surfers de zoektermen intikken die gedefinieerd werden door uw projectmanager.
Ze verschijnt dan aan de bovenkant of, indien nodig, onderaan de pagina met zoekresultaten van Google, zodat ze u een maximale zichtbaarheid biedt.

 

Een toegewijde projectmanager

Na de lancering zal uw projectmanager regelmatig aan uw campagne werken om haar succes te optimaliseren. U kan geregeld een gesprek met hem inplannen om uw campagne zo goed mogelijk aan te passen in functie van de evolutie van uw activiteiten.

 

Meet het rendement op uw investering

Een niet te betwisten voordeel van deze tool is het resultatenrapport dat u maandelijks ontvangt. Het rapport laat u toe om de doeltreffendheid van uw AdWords campagne in te schatten.
Het aantal klikken, views, gegenereerde contactopnames,… u kan zelf in één oogopslag de rentabiliteit van uw acties evalueren.

Wilt u uw Adwords- of Facebookcampagne lanceren?

Contacteer ons vandaag nog via het nummer 02 349 23 23 of vraag gepersonaliseerde hulp aan via ons contactformulier.
02 349 23 23