Digitale communicatie

Ons team stelt u een waaier aan digitale communicatie oplossingen voor die u toelaten om uw website kracht bij te zetten en het aantal bezoekers te laten stijgen.
Bedrijfsvideo, AdWords campagne, professionele bedrijvengids, lead generation…
Verhoog uw zichtbaarheid dankzij Online!

BATIBOUW+ Premium

Exclusief online platform dat professionals uit de bouw en particulieren die op zoek zijn naar een partner met elkaar in contact brengt.

Bizbook

Online bedrijvengids met meer dan 760.000 bedrijven uit België. Bizbook biedt een extra mogelijkheid om uw zichtbaarheid op het web te verhogen.

Fotoreportage

Vertrouw op één van onze professionele fotografen om beelden te maken van uw bedrijf, uw diensten of uw producten!

Redactie / Copywriting

De redactionele inhoud van uw website moet een welbepaald formaat respecteren om de surfers te overtuigen. Vertrouw daarom op onze journalisten!

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is een ideale manier om uw imago te versterken. Ons team bepaalt met u uw doelen en elk aspect van de video.

Nieuwsbrief

Het verzenden van een nieuwsbrief is een ideale manier om in contact te blijven met uw klanten. Het laat u toe om hen op de hoogte te brengen van een promotie, een nieuw product of een nakend evenement.

Adwords campagne

Het lanceren van een AdWords campagne laat u toe om snel in de zoekresultaten van Google te worden opgenomen en te genieten van een optimale zichtbaarheid.

Natuurlijke zoekmachine optimalisatie / SEO

Ons team zorgt voor de zoekmachine optimalisatie van uw website om deze op een natuurlijke manier te laten stijgen in de zoekresultaten van de zoekmotoren.

Vertel ons over uw project

Wilt u een digitale communicatiecampagne opzetten voor uw bedrijf? Aarzel niet en contacteer ons team op het nummer 02 349 23 23 of vul het contactformulier in.
02 349 23 23