Webshop

Online biedt u de mogelijkheid aan om een e-commerce website op te starten die aangepast is aan uw bedrijfssector, inclusief de nieuwste functies.
Beheren van complexe catalogen, intuïtieve interface, zichtbaarheid in zoekmachines, beveiligde betaling,…

Verkopen op het internet was nog nooit zo gemakkelijk!

Creatie van complexe catalogen

Als hart van uw webshop bevat de catalogus verschillende categorieën, productbeschrijvingen alsook foto’s. Ons content management systeem geeft de mogelijkheid om catalogen te creëren op verschillende niveaus, gaande tot het weergeven van de meest complexe stocks.

 

Intuïtieve beheerinterface

Onze beheerinterface laat toe om gemakkelijk en snel de inhoud van uw webshop te creëren en aan te passen. U kan ook uw productbeschrijvingen veranderen in enkele klikken. Tot slot zorgen wij ervoor dat de bestelmodule op uw site gebruiksvriendelijk is, met inbegrip van de stock en het verzenden van postpakketten.

 

Veilige betaalmethoden

Veilig betalen is één van de doorslaggevende elementen tijdens een online aankoop, het is dan ook onze prioriteit bij het opmaken van uw webshop. De e-commercewebsites die wij creëren zijn uitgerust met goede betaalmodules en geven uw klanten de mogelijkheid om met tal van betaalmiddelen hun aankoop af te ronden.

 

Natuurlijke zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachines staan toe om uw producten te introduceren bij surfers die actief op zoek zijn naar iets. De e-commerce websites van Online zijn geoptimaliseerd, zodat ze goed gevonden worden.

Vertel ons over uw project

Wenst u een e-commerce website te maken en bent u op zoek naar dynamisch en vriendelijk team?
Neem dan contact op met ons op het nummer 02 349 23 23 of via ons contactformulier.

Waarom een webshop maken?

01

Aanwezig zijn op het internet

Vandaag de dag is een website een essentieel instrument geworden.
Het laat u toe om te communiceren met uw publiek en helpt uw identiteit kracht bij te zetten.

02

Verbeter uw reputatie

Naast het feit dat u zichtbaar bent op de zoekmotoren, verbetert een website ook uw zichtbaarheid en draagt het bij aan uw reputatie.

03

Stel uw bedrijf en haar activiteiten voor

Een webpagina geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf en ambities te presenteren. Daarnaast houdt u uw publiek op de hoogte van de evoluties van uw activiteiten.

04

Communiceer met uw klanten

Dankzij het digitale kan u gemakkelijk interageren met uw doelgroep en geeft u hen de kans om snel contact met u op te nemen.

Enkele van onze referenties

  • Chocolaterie & Patisserie Stijn

    Omschrijving: Stijn Glorie is sinds enkele jaren aan de slag als chocolatier in Poperinge en maakte zo zijn kinderdroom waar. Deze passie merkt u meteen op als u zijn heerlijke chocolade proeft. Met hart en ziel werkt Stijn zorgvuldig aan […]
  • Lumi Lighting

    Omschrijving: Lumi Architectural Lighting is de specialist waar u beroep op kan doen als u op zoek bent naar verlichting, de plaatsing ervan of lichtadvies. Hun doel is het creëren van een designverlichting die warmte en sfeer brengt en daarenboven […]
  • Schapenfokkerij De Wollekes

    Omschrijving: Wil u een schapenfokkerij in Meensel-Kiezegem vinden? Maak dan kennis met Schapenfokkerij De Wollekes, gelegen in het Hageland in de buurt van Tielt-Winge. De klanten smaakvol lamsvlees bezorgen is hun kerntaak en zij werken dan ook dagelijks aan vlees […]
02 349 23 23