Responsive website

Door de alomtegenwoordigheid van het mobiel zoekverkeer, wordt een website met responsive webdesign een echte must. Deze technologie zorgt voor een perfecte weergave, ongeacht het apparaat dat gebruikt wordt : deskcomputer, laptop, tablet, GSM,… vertrouw op Online om een website te creëren die 100% aanpasbaar is.

Uw website heeft een perfecte weergave op GSM, tablet, pc, …

Het gebruik van een responsive sjabloon (template) maakt het mogelijk om uw website op verschillende apparaten weer te geven.

Om de leesbaarheid te verhogen passen de plaatsing en de grootte van verschillende blokken zich aan afhankelijk van de grootte van het scherm van de gebruiker.

 

Optimalisatie voor de zoekmachines

In 2015 heeft Google aangekondigd dat het de mobiele compatibiliteit in overweging neemt als referentiecriterium bij haar zoekresultaten. Het responsive design dat wij toepassen op onze website, voldoet aan dit criterium en maakt deel uit van de aanbevolen oplossingen die de zoekmotor vereist.

 

Geef een modern imago aan uw bedrijf

Surfers hebben er meer en meer een gewoonte van gemaakt om te surfen vanop hun GSM. Websites die dus niet goed leesbaar zijn, zullen zij ook niet meer raadplegen.

Een website met een adaptief design geeft u de mogelijkheid om mee te zijn met de tijdgeest en om naar uw potentiële klanten te luisteren. Daarnaast stelt het u ook in staat om u te onderscheiden van bepaalde concurrenten die niet over een responsive website beschikken.

Geïnteresseerd in een website met een responsive ontwerp?

Contacteer ons op 02 349 23 23 of via ons contactformulier.
02 349 23 23