Professioneel webdesign

Online biedt u, als digitaal agentschap dat aangepaste oplossingen ontwikkelt voor kmo’s en zelfstandigen, de creatie van een website met een gepersonaliseerd design. Onze webdesigners zorgen ervoor dat uw website perfect uw identiteit weerspiegelt, uw bedrijf in de kijker zet en een vloeiende en aangename navigatie aanbiedt.

Een website die uw imago weerspiegelt

Uw website zal dienst doen als virtuele vitrine die uw bedrijf, uw producten en/of diensten presenteert. Daarom moet deze site zoveel mogelijk elk aspect van uw visuele identiteit bevatten. Logo, kleurencode, typografie,… verschillende elementen die onze grafici zullen respecteren.

 

Modern en professioneel grafisch design

Elke website die wij ontwikkelen wordt ontworpen door een professionele webdesigner. Zij zullen bij elk grafisch ontwerp steeds rekening houden met de nieuwste trends binnen de webdesignwereld.
Parallax en oneindig scrolling, video-inhoud, transparantie effecten, superpositie van elementen,… vertrouw op onze webdesigners om voor u een adembenemende website te ontwerpen!

 

Een design aangepast aan mobiele navigatie

De compatibiliteit met de verschillende apparaten die worden gebruikt door internetgebruikers (desktop of laptop, tablet, GSM,…) zorgt voor een aangename surfervaring op uw site. Elke website die Online ontwikkelt, heeft een professioneel webdesign en wordt zo opgebouwd dat deze zich perfect aanpast aan elk scherm, ongeacht de grootte ervan.

U wenst een professioneel ontworpen website?

Contacteer ons op 02 349 23 23 of via ons contactformulier.
02 349 23 23