Mobiele website

Het correcte adres terugvinden van een loodgieter, openingsuren bekijken van een winkel, eten bestellen … veel van deze zaken worden regelmatig uitgevoerd vanop de smartphone. Gezien het veranderde surfgedrag, is het essentieel voor uw bedrijf om een efficiënte en intuïtieve website te creëren die toegankelijk is voor computer, tablet of mobiele telefoon door uw bezoekers.

Uw site perfect weergeven op alle soorten GSM’s

Onze websites – ontwikkeld door een team van web-professionals – zijn zo ontworpen dat deze perfect passen op het scherm van een mobiele telefoon, welk model of merk dit ook mag zijn. Een IPhone of een nieuwe Samsung, u kan er zeker van zijn dat uw site perfect weergegeven wordt. Dit is sowieso een geweldige manier om uzelf te onderscheiden van de concurrentie !

Geoptimaliseerd voor SEO

In 2015 werd er aangekondigd dat Google sites gaat ranken via SEO. Online heeft hierop meteen gereageerd om een Responsive ontwerp te creëren voor de mobiele versie.

Dichter bij uw klanten

Met een penetratiegraad van mobiel internet van 66,1 % in 2016 (bron : trends.levif.be), is de mobiele navigatie alomtegenwoordig in België. Op het werk, in de auto, het openbaar vervoer of in de wachtrij, op elk moment heeft u de kans om te surfen … en de mogelijkheid tot het bekijken en bezoeken van uw website. Door het hebben van een mobiele website bent u beschikbaar voor nieuwe klanten, zelfs op reis.

Interesse in een mobiele website?

Contacteer ons op 02 349 23 23 of via ons contactformulier.
02 349 23 23