CMS

De CMS van Online is niet alleen gemakkelijk en intuïtief te gebruiken, het laat u ook toe om de inhoud van uw website te beheren vanaf elke computer voor een totale autonomie. Voeg pagina’s toe, pas menu’s aan, plaats foto’s of creëer fotogalerijen… Beheer uw inhoud in alle vrijheid!

Het gebruiksgemak

Uw beheermodule (CMS of Contentmanagementsysteem) is online toegankelijk en is speciaal ontwikkelt om uw online updates te vergemakkelijken. Navigeer eenvoudig in enkele klikken door uw verschillende pagina’s en bewerk, verwijder of voeg inhoud toe!

 

Functionaliteiten: Beheer autonoom uw website

Het CMS van Online geeft u de mogelijkheid om op een autonome manier de belangrijkste aspecten van uw website te beheren, zoals bijvoorbeeld:

  • Pagina’s toevoegen/verwijderen
  • Aanpassing van het menu
  • Updaten van de tekstuele inhoud van uw pagina’s
  • Foto’s toevoegen/verwijderen
  • Creatie van galerijen
  • Etc…

 

Gratis updates

Vele Contentmanagementsystemen die “Open Source” genoemd worden, hebben updates die gratis uitgevoerd worden. Toch zijn er regelmatig webagentschappen die hier wel voor factureren.
Deze “updates” geven de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten toe te voegen, de huidige te verbeteren en eventuele beveiligingsproblemen op te lossen.
Het CMS van Online is specifiek ontworpen in functie van de behoeftes van onze klanten en wordt regelmatig vernieuwd zonder extra facturatie.

Wenst u meer informatie over onze CMS?

Contacteer ons op 02 349 23 23 of via ons contactformulier.
02 349 23 23