Bedrijfswebsite

Een website is enorm nuttig voor uw bedrijf. Het dient als essentiële ondersteuning voor de communicatie naar uw klanten of prospecten.

Online biedt u daarom de creatie van een gepersonaliseerde bedrijfswebsite aan die uw imago versterkt en beschikt over een gebruiksvriendelijke interface.

Creëer een website in overeenstemming met uw identiteit

Tijdens het eerste gesprek met uw projectmanager definieert u uw behoeften en einddoelen.

Het grafische ontwerp van uw website alsook de functionaliteit ervan, worden nadien opgebouwd met onder andere: een fotogalerij, een blog, linken naar uw sociale media accounts, een catalogus, extranet,…

 

Vind nieuwe klanten

Als u kiest voor een website is het natuurlijk ook noodzakelijk dat hij over functies beschikt waarmee potentiële klanten contact met u kunnen opnemen.
Offerteformulier, contactformulier, nieuwsbrief, telefoonnummer, knoppen…
Online zorgt ervoor dat het allemaal aanwezig is om de contactopnames te maximaliseren.

 

Verhoog uw online zichtbaarheid

Elke website die wij ontwikkelen is zo opgebouwd dat hij gevonden kan worden door de zoekmotoren. Wilt u uw online aanwezigheid verder uitbouwen? Vertrouw op ons e-marketingteam voor de creatie van uw advertentiecampagne op Google of Facebook.
Wilt u uw bedrijfswebsite uitbreiden, hem interactiever en aantrekkelijker maken? Onze teams maken voor u een fotoreportage of een bedrijfsvideo.

 

Eenvoudig beheer van uw inhoud!

Online staat altijd dicht bij haar klanten en biedt daarom een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) aan, zodat u gemakkelijk op uw website zelf inhoud kan publiceren en bewerken. Daarnaast organiseren wij gratis opleidingen om u raad te geven bij het beheren van uw eigen website!

Enkele van onze referenties

 • De Vrolijke Bourgondiër

  Omschrijving: Voor frietjes en broodjes in Tessenderlo moet u bij Tim en Cindy van De Vrolijke Bourgondiër zijn! U zal er verrast worden met de heerlijke culinaire smaken die u tegemoetkomen. Klant: De Vrolijke Bourgondiër Datum: Mei 2017 Website: Website […]
 • Bloemist Bloemenweelde

  Omschrijving: Bloemenweelde is de beste bloemist in Kortemark voor al uw snijbloemen, planten voor binnenshuis en buitenshuis, mest- en sproeistoffen, diverse zaden en tuinmateriaal en interessante promoties. De familiezaak staat elke dag voor u klaar om u de mooiste bloemen […]
 • Seniorenpension Villa de Proost

  Omschrijving: Villa Proost is een seniorenpension in Rillaar waar ouderen kunnen genieten van een nieuw woonconcept en een luxueuze en sfeervolle omgeving. Senioren leven samen met anderen, want het leven begint pas echt wanneer er opnieuw tijd is voor sociaal […]

Waarom een website maken?

01

Aanwezig zijn op het internet

Vandaag de dag is een website een essentieel instrument geworden.
Het laat u toe om te communiceren met uw publiek en helpt uw identiteit kracht bij te zetten.

02

Verbeter uw reputatie

Naast het feit dat u zichtbaar bent op de zoekmotoren, verbetert een website ook uw zichtbaarheid en vergroot hij uw naamsbekendheid.

03

Stel uw bedrijf en haar activiteiten voor

Een webpagina geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf en ambities te presenteren. Daarnaast houdt u uw publiek op de hoogte van de evoluties van uw activiteiten.

04

Communiceer met uw klanten

Dankzij het digitale kan u gemakkelijk interageren met uw doelgroep en geeft u hen de kans om snel contact met u op te nemen.

Getuigenissen

 • Toen Wim Vermeiren twee jaar geleden op zoek was naar een website, kruiste hij het pad van een van de vertegenwoordigers van Proximedia. Daarom besloot hij ook om een digitaal visitekaartje te maken door onze webcreatiedienst van Online. Een beslissing waar hij nog geen spijt van heeft. De praktische ondersteuning die hij steeds aangeboden krijgt via de telefoon en het feit dat hij zijn site zelf gemakkelijk kan aanpassen vindt hij alleen maar positief.
 • Dikke proficiat voor de wijzigingen, het is zoals ik het mij voorstelde!
  Koenraad Decraemer
  IP Zilleghem Platse
 • Nicolaas Pauwels is zaakvoerder van de gezellige sandwicherie St. Amandje in Brugge. Hij koos voor een aanwezigheid op het internet met een website van Online. Deze keuze maakte hij in 1999 en beoordeeld vandaag onze diensten nog altijd als uitstekend. De website organisatie, de opmaak en de daarbij horende service vindt hij top, zeer handig en correct.
  Nicolaas Pauwels
  Sandwicherie St-Amandje
 • Ik ben heel tevreden van de website en van de opvolging.
  Dries Jonckers
  Dries Jonckers
 • "Ik vind het echt interessant dat ik zelf geen energie en tijd moet steken in mijn website. Ik kan er echt op vertrouwen dat Online dit voor mij aanpakt en dat op een goede manier. De opbouw zelf, vind ik erg professioneel", aldus Bart Claeys van de feestzaal Ruytershove in Izegem. 7 jaar geleden koos hij voor een van de oplossingen van Proximedia en heeft zich dat zeker nog niet beklaagd.
  Bart Claeys
  Feestzaal Ruytershove
 • Ik ben heel goed geholpen geweest voor aanpassen van de tekst op mijn site door een hele vriendelijke dame.
  Linda Van Nevel
  Madame Lizza
 • "Bedankt voor de heel erg mooie veranderingen op mijn website!"
  Fabien Sauvage
  Hair Sauvage
 • Jo Van Boven is thuisverpleger en heeft zijn eigen zaak opgericht in thuisverpleging. Deze sympathieke ondernemer koos in 2014 voor de diensten van Online. Over zijn website zelf is hij zeer tevreden. Het was in oktober 2016 dat hij voor de eerste keer contact moest opnemen met onze klantenrelatiedienst. De reden? Hij had een factuur dubbel betaald en wou dat meteen rechtzetten.

  “Toen ik de factuur dubbel betaald heb, heb ik meteen contact opgenomen met jullie klantenrelatiedienst. Hun nummer vond ik gemakkelijk en snel bovenaan de facturen. De dame die ik aan de lijn kreeg was heel vlot en begreep mijn probleem meteen. Ze stelde mij gerust en ging meteen de nodige mensen aanspreken om alles op te lossen. Daarna stuurde ze meteen het probleem door”, aldus een gerustgestelde Jo Van Boven.
  Jo Van Boven
  Jo Van Boven Thuisverpleging
 • Webdesigner en dossierbeheerder Matthias V. is (bijna) steeds bereikbaar voor aanpassingen aan de website en ondersteuning voor verbeteringen.
 • Super, super tevreden ! Wij zijn altijd al tevreden klanten geweest van Proximedia, nu Online, maar ons nieuwe contact ivm webdesign en opvolging, Ann Viaene, spant echt wel de kroon !

  Directe aanpassingen wanneer we iets vragen en een uitstekende opvolging. Beter kan écht niet. Zo zijn al onze klanten op de hoogte van onze komende Open Deur Dagen op 2, 3 en 4 december 2017. Nog even meegeven dat wij reeds van in het begin van Proximedia klant zijn bij jullie en steeds konden rekenen op perfecte afspraken. Duur ? Niet voor al wat je krijgt in return.... Je moet het gewoon vragen !

  Myriam Hofkens,
  Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet, Grote Baan 238, 9120 Melsele
  Myriam Hofkens
  Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet
 • Bent u in Borgerhout en heeft u zin in een ijsje? Dan moet u bij Colors zijn. Robert van Look nam enkele jaren geleden de zaak over en ging ook in zee met Online voor een website aan te maken. Al tien jaar lang is hij enorm tevreden van de diensten.
 • Ik ben zeker tevreden over onze website en zou er dan ook niet aan twijfelen om Online aan te raden bij andere ondernemers. We hebben echt onze goesting gekregen in wat we wilden. In het begin waren er af en toe enkele dingen die we minder goed vonden, maar we konden altijd bellen of mailen en dan werden die redelijk snel opgelost.

  Ook onze klanten zijn positief over de website. Weten jullie dat zelfs VTM ons gevonden heeft op internet? Fantastisch toen ze een bestelling deden en achteraf bleek dat Koen Wauters zelf de broodjes kwam afhalen. Hier zijn ook foto’s van gemaakt en die zullen we snel op onze website laten zetten!”, aldus een enthousiaste Nadia van Frituur De Smulhoek
  Nadia & Johan Schepers
  Frituur De Smulhoek
 • Patrick Renoveert staat nog maar net op het internet met een website van Online en hij contacteerde ons om te vertellen over zijn zeer positieve ervaring met onze website.

  “Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen en ging in zee met Online voor mijn website en met Click+ voor een AdWordscampagne. Met beide diensten ben ik zeer tevreden. Voor mijn website krijg ik zelfs nog een fotoreportage zodat ik mijn werk en realisaties ten toon kan stellen. En dankzij de AdWordscampagne krijg ik zoveel aanvragen binnen, voornamelijk voor zolderinrichtingen en badkamerrenovaties. Ik vind dat echt fantastisch en ben dan ook zeer tevreden”, aldus de bedrijvige Patrick.
  Patrick Ulenaers
  Patrick Renoveert

U wilt uw project te bespreken?

Ons team staat ter beschikking om u te helpen met uw project.
Functies, ontwerp, navigatie … vertrouw op één van de grootste spelers op webvlak in België.
Neem vandaag nog contact op met ons op het nummer 02 349 23 23 of via ons contactformulier.

02 349 23 23