Dedicated servers

Het product Online Dedicated Hosting laat u toe uw projecten te realiseren binnen budget maar zonder in te boeten aan performantie, betrouwbaarheid of veiligheid.

Op basis van uw specifieke vereisten biedt Online u een bedrijfsklaar systeem aan, dat op de meest performante manier met het Internet gekoppeld wordt en dat volledig beheerd en up-to-date gehouden wordt.

Zo garandeert Online met Dedicated Hosting een risicoloze en robuuste dienst die de ideale en kost-effectieve bouwsteen vormt voor uw applicaties.
Wat is Dedicated hosting ?

Het permanent online brengen van uw internet toepassingen brengt een hele hoop zorgen met zich mee:
  • • Dure internetverbindingen met hoge capaciteit om een vlotte werking te garanderen
  • • Netwerkredundantie en complexe routerconfiguratie om de betrouwbaarheid van de verbinding te verzekeren
  • • UPS systemen, een geschikte, geklimatiseerde ruimte om uw apparatuur in de meest optimale omstandigheden te herbergen.
Hoe gaan we te werk?

Op basis van uw vereisten kiest Online de meest aangepaste hardware en maken we het serversysteem bedrijfsklaar met het door u gekozen besturingssysteem (keuze uit UNIX (FreeBSD) en Windows) en de door u gewenste applicaties (databases, web- of mailserver software, etc). Uw toestel krijgt een gepriviligeerde plaats in ons datacenter waar dankzij uitgebouwde klimaatregelings- en UPS-infrastructuur de ideale omstandigheden gewaarborgd worden Uw toestel wordt ook bereikbaar via de meest directe koppeling met ons internationale netwerk. Als integraal onderdeel van deze dienst kijkt Online er nauwgelet op toe dat alle voorziene software up-to-date gehouden wordt. Hierdoor wordt elk veiligheidsrisico ontweken. Een geautomatiseerde bewakingsdienst die specifiek de voor uw applicatie cruciale services op uw systeem in de gaten houdt, is eveneens beschikbaar en laat u toe niet alleen de beschikbaarheid maar ook de performantie van elk component van uw oplossing op te volgen.
Waarom Online?

Online hecht bijzonder veel belang aan het vertrouwen van haar klanten. Daarom stellen we ook al ons talent en onze ervaring - opgebouwd sinds de beginjaren van het Internet - rechtstreeks en zonder enige belemmering tot uw beschikking, met als enige doel een snelle en precieze invulling van uw wensen. Wij geloven dat enkel een direct contact samen met een open en nuchtere communicatie tot de meest effectieve oplossingen kan leiden en dat enkel een helder engagement garant kan staan voor een robuuste ondersteuning. We grijpen graag de kans om ook u hiervan te overtuigen.