Google houdt een spoor bij van al uw zoekopdrachten
22 August 2016
Onze klantenrelatiedienst staat voor u klaar
7 October 2016

De mening van Frituur De Smulhoek over hun website van Online

Frituur De Smulhoek is een zaak waar met passie lekkere frietjes, belegde broodjes en snacks worden klaargemaakt voor alle klanten. De bedrijvige uitbaters, Nadia en Johan, kozen in april 2016 om hun klanten de mogelijkheid te geven ook online bestellingen te plaatsen. Ze kozen daarom voor een website gemaakt door ons team. Omdat wij graag de mening van onze klanten weten, belden wij met Nadia en vroegen haar mening over onze samenwerking.

Hun mening over Online

Ik ben zeker tevreden over onze website en zou er dan ook niet aan twijfelen om Online aan te raden bij andere ondernemers. We hebben echt onze goesting gekregen in wat we wilden. In het begin waren er af en toe enkele dingen die we minder goed vonden, maar we konden altijd bellen of mailen en dan werden die redelijk snel opgelost.

Ook onze klanten zijn positief over de website. Weten jullie dat zelfs VTM ons gevonden heeft op internet? Fantastisch toen ze een bestelling deden en achteraf bleek dat Koen Wauters zelf de broodjes kwam afhalen. Hier zijn ook foto’s van gemaakt en die zullen we snel op onze website laten zetten, aldus een enthousiaste Nadia.

 

Hun website

Ontdek de website van Frituur De Smulhoek en oordeel zelf! www.desmulhoek-lommel.be

 

Bent u klant van Online? Bent u tevreden?

Bent u tevreden over onze diensten? Deel uw mening dan ook met de wereld via een professionele video!
Word één van onze ambassadeurs en geniet van verschillende voordelen (video, zichtbaarheid, etc.)

Ik word ambassadeur!

02 349 23 23