Phygital, een digitale trend in de winkelervaring
20 June 2017
Horeca : deel uw imago op het internet
14 August 2017

De mening van Anthony Weyers

Dankzij de website zijn er wel mensen naar mij toegekomen die later klant zijn geworden.

Maatwerken Weyers in enkele woorden

In 2016 richtte Anthony Weyers het gelijknamige bedrijf ‘Maatwerken Weyers’ op. De 29-jarige zaakvoerder is schrijnwerker in Stekene met een specialisatie inzake maatwerk voor kasten en deuren. Met zijn gedetailleerd oog meet hij alle werkzaamheden nauwgezet op en voert hij alles eigenhandig en tot in de kleinste details uit. De kasten, deuren en schuifdeuren die hij vervaardigt, getuigen van een ongekend vakmanschap en een doorgedreven passie voor de stiel.

Waarom heeft hij voor Online gekozen?

Pas sinds dit jaar (2017) ben ik klant bij Online geworden. Met mijn zaak ben ik net één jaar bezig en ik besefte meteen dat een goede website nodig is zodat mijn zaak kan groeien. Omdat ik zeven dagen op zeven werk, heb ik niet veel tijd om energie te steken in klantenwerving. Dankzij de website zijn er wel mensen naar mij toegekomen die later klant zijn geworden.

Wat denkt hij over de kwaliteit van onze service?

De samenwerking met Online verliep heel vlot en van het eindresultaat ben ik tevreden. De website ziet er goed uit en is vooral gebruiksvriendelijk. Alles is snel verlopen.

Zijn website

Ontdek de website van Maatwerken Weyers en oordeel zelf! www.maatwerken-weyers.be

 

Bent u klant van Online? Bent u tevreden?

Bent u, net zoals meneer Weyers, tevreden over onze diensten? Deel uw mening dan ook met de wereld via een professionele video!
Word één van onze ambassadeurs en geniet van verschillende voordelen (video, zichtbaarheid, etc.)

Ik word ambassadeur!

02 349 23 23