Schrijf een goede productfiche voor uw webshop
27 september 2017
Hoe maakt u een goede foto van een product (packshot) voor uw webshop?
10 oktober 2017

Ontdek de mening van Loranne Puttevils over Online

Toen we plots een website nodig hadden, heeft Online een tandje bijgestoken.

Schapenfokkerij De Wollekes in het kort

Wil u een schapenfokkerij in Meensel-Kiezegem vinden? Maak dan kennis met Schapenfokkerij De Wollekes, gelegen in het Hageland in de buurt van Tielt-Winge.

Een bloeiende boerderij met 150 schapen, een Ardens trekpaard, tien kippen en een heleboel lammetjes. De schapenboerderij wordt gerund door Loranne Puttevils en haar team. Zij gaan elke dag gepassioneerd aan de slag om de klanten smaakvol lamsvlees van de beste kwaliteit aan te bieden.

 

Waarom bent u met Online in zee gegaan?

Ik ben pas enkele maanden klant bij Online, sinds maart 2017 om precies te zijn. In januari hadden we even contact met Online, maar toen waren er nog geen plannen voor thuisverkoop en vonden we een website niet nodig.

In maart, toen we wel met thuisverkoop zijn gestart, hebben we opnieuw contact opgenomen omdat we dringend een website nodig hadden. Het resultaat is een heel mooie website die de investering zeker waard is.

We horen van onze klanten dat ze eerst even op de website kijken en dan telefonisch of via de website hun bestelling doorgeven. Dat is uiteindelijk ook de bedoeling

 

Wat denkt hij over de kwaliteit van onze service?

Zeer goed. Toen we plots wél een website nodig hadden, heeft Online een tandje bijgestoken.

Hierdoor was de website sneller klaar dan normaal en stond ze ook sneller online. Heel fijn van de mensen van Online. Alleen maar tevredenheid dus.

 

De website

Ontdek de website van Schapenfokkerij de Wollekes en oordeel zelf! www.lamsvlees-dewollekes.be/

 

Bent u klant van Online? Bent u tevreden?

Bent u, net zoals mevrouw Puttevils, tevreden over onze diensten? Deel uw mening dan ook met de wereld via een professionele video!
Word één van onze ambassadeurs en geniet van verschillende voordelen (video, zichtbaarheid, etc.)

Ik word ambassadeur!

02 349 23 23