• Home
  • >Blog
  • >De mening van Yvonne Navez: het technische team van Online heeft me enorm geholpen bij het updaten van mijn website

De mening van Yvonne Navez: het technische team van Online heeft me enorm geholpen bij het updaten van mijn website

In 2008 besloot Yvonne Navez, zaakvoerster van een winkel waar ze artisanale producten verkoopt, om in zee te gaan met Online. 9 jaar geleden was ze enorm geïnteresseerd in een website voor haar bedrijf. De site die wij voor haar gemaakt hebben, bevalt haar enorm. De productie van haar website ging zeer snel volgens mevrouw Navez. Over de inhoud was ze zeer enthousiast omdat we de filosofie van haar zaak duidelijk in de verf hebben gezet.

Zowel het design als de teksten en de ondersteuning die zij krijgt, voldoen zeker aan haar verwachtingen. Zelf vond ze het zeer belangrijk dat haar webpagina goed scoorde in de zoekresultaten om zo meer klanten te bekomen. Alle kleine problemen die ze heeft ondervonden met haar website, werden zeer snel opgelost door ons team. Ook over het technische team heeft ze alleen maar positieve woorden. Zij hebben haar enorm geholpen bij de wijzigingen op haar site. Hierdoor kan Yvonne Navez gemakkelijk zelf alle aanpassingen op haar website doorvoeren. De creatie van haar website is een zeer goede investering geweest, aldus Yvonne. 

Om af te sluiten laat Yvonne Navez ons weten dat ze Online en al haar diensten zeker zou aanraden aan iedereen die een website nodig heeft. 

Ontdek de website van Yvonne en oordeel zelf! www.millesaveurs.be

      


       

In 200

30 May

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.