BedrijvengidsBizbook
is een online bedrijvengids die meer dan 600.000 Belgisch KMO’s en zelfstandigen groepeert. U vindt er niet alleen de contactgegevens maar ook de meningen van hun klanten.
Alle registreerde gebruikers kunnen hun mening geven over de bedrijven in Bizbook.
Dankzij die informatie kunt u gemakkelijk beslissen waar u wilt gaan eten vanavond.

Bovenop de bedrijfsgegevens vindt u er ook bedrijfsreportages en kortingsbonnen.
Bizbook biedt verschillende voordelen voor bedrijven:
Verhoogt u uw bekendheid. De reviews over uw bedrijf worden niet enkel verzameld op BizBook. U kunt ze ook verspreiden op je eigen website en sociale media.

Verbetert u uw positie in Google. Het is een publiek geheim dat Google zoekresultaten indeelt volgens zeer strikte criteria. Eén van de belangrijkste elementen die uw plaats bij het weergeven van zoekresultaten mee bepaalt, is de mening van consumenten. Bizbook draagt dan ook rechtstreeks bij aan de verbetering van uw positionering op het web.

Verbetert u uw dienstverlening. De beste manier om de vinger aan de pols te houden, en voortdurend te werken aan de verbetering van uw dienstverlening, is uiteraard de meningen en commentaren van uw klanten verzamelen. Op Bizbook kan u leren wat voor uw klanten belangrijk is.

Door de Bizbooktablet te gebruiken kunt u zelf de opinies van uw klanten verzamelen. Het is simpel: u biedt hen de tablet met de Bizbookapplicatie aan na uw dienstverlening. Zij kunnen dan op simpele en ludieke wijze hun commentaar ingeven.