Meningen klanten

Ontdek de mening en de ervaring van onze klanten.

Patrick Renoveert

Patrick Renoveert staat nog maar net op het internet met een website van Online en hij contacteerde ons om te vertellen over zijn zeer positieve ervaring met onze website.

“Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen en ging in zee met Online voor mijn website en met Click+ voor een AdWordscampagne. Met beide diensten ben ik zeer tevreden. Voor mijn website krijg ik zelfs nog een fotoreportage zodat ik mijn werk en realisaties ten toon kan stellen. En dankzij de AdWordscampagne krijg ik zoveel aanvragen binnen, voornamelijk voor zolderinrichtingen en badkamerrenovaties. Ik vind dat echt fantastisch en ben dan ook zeer tevreden”, aldus de bedrijvige Patrick.

Bent u nieuwsgierig naar zijn website? Ontdek hem dan snel! 


Feestzaal Ruytershove

"Ik vind het echt interessant dat ik zelf geen energie en tijd moet steken in mijn website. Ik kan er echt op vertrouwen dat Online dit voor mij aanpakt en dat op een goede manier. De opbouw zelf, vind ik erg professioneel", aldus Bart Claeys van de feestzaal Ruytershove in Izegem. 7 jaar geleden koos hij voor een van de oplossingen van Proximedia en heeft zich dat zeker nog niet beklaagd.

Bekijk hier hun website

Sandwicherie St.-Amandje

Nicolaas Pauwels is zaakvoerder van de gezellige sandwicherie St. Amandje in Brugge. Hij koost voor een aanwezigheid op het internet met een website van Online. Deze keuze maakte hij in 1999 en beoordeeld vandaag onze diensten nog altijd als uitstekend. De website organisatie, de opmaak en de daarbij horende service vindt hij top, zeer handig en correct.

Bekijk hier de website

Hesco BVBA

Toen Wim Vermeiren twee jaar geleden op zoek was naar een website, kruiste hij het pad van een van de vertegenwoordigers van Proximedia. Daarom besloot hij ook om een digitaal visitekaartje te maken door onze webcreatiedienst van Online. Een beslissing waar hij nog geen spijt van heeft. De praktische ondersteuning die hij steed aangeboden krijgt via de telefoon en het feit dat hij zijn site zelf gemakkelijk kan aanpassen vindt hij alleen maar positief.

Ontdek deze website

Colors

Bent u in Borgerhout en heeft u zin in een ijsje? Dan moet u bij Colors zijn. Robert van Look nam enkele jaren geleden de zaak over en ging ook in zee met Online voor een website aan te maken. Al tien jaar lang is hij enorm tevreden van de diensten.

Surf hier naar de website