Uw website laten maken door Online.

Sinds de oprichting in 1998 richt Online zich op het aanbieden van digitale communicatieoplossingen die aangepast zijn aan de noden van kmo’s en zelfstandigen in België.

Als onderdeel van de Proximedia groep genieten wij van een gespecialiseerd team dat ons de mogelijk geeft om u een brede waaier aan diensten aan te bieden. De creatie van professionele websites, fotoreportages, office oplossingen zoals Office 365, lead generation campagnes, enz. Contacteer ons nu om uw website te laten maken!

Laat uw bedrijf stijgen op het internet

Een website is meer dan enkel en alleen een ‘accessoire’, het is een fantastisch middel om uw klanten te bereiken! Online biedt u een aantrekkelijk design met een overzichtelijke navigatie voor uw bedrijfswebsite. Het is de perfecte voorstelling van uw diensten voor een maximale impact. Verkoop daarnaast ook uw producten dankzij onze aangepaste webshops.

Vertel ons over uw project!

Een concreet gesprek waar beiden partijen hun ideeën kunnen belichten, is voor ons veel belangrijker dan enkel onze kant van het verhaal te vertellen. Contacteer daarom nu onze medewerkers op het nummer 02 349 23 23 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Onze diensten

 • Ik ben heel goed geholpen geweest voor aanpassen van de tekst op mijn site door een hele vriendelijke dame.
  Linda Van Nevel
  Madame Lizza
 • Super, super tevreden ! Wij zijn altijd al tevreden klanten geweest van Proximedia, nu Online, maar ons nieuwe contact ivm webdesign en opvolging, Ann Viaene, spant echt wel de kroon !

  Directe aanpassingen wanneer we iets vragen en een uitstekende opvolging. Beter kan écht niet. Zo zijn al onze klanten op de hoogte van onze komende Open Deur Dagen op 2, 3 en 4 december 2017. Nog even meegeven dat wij reeds van in het begin van Proximedia klant zijn bij jullie en steeds konden rekenen op perfecte afspraken. Duur ? Niet voor al wat je krijgt in return.... Je moet het gewoon vragen !

  Myriam Hofkens,
  Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet, Grote Baan 238, 9120 Melsele
  Myriam Hofkens
  Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet

Enkele van onze referenties

 • Amandelen & Pistache

  Omschrijving: Amandelen & Pistache uit Antwerpen biedt u meer dan 120 vormen en 220 smaken aan artisanale producten aan; alles volgens een eigen, uniek recept klaargemaakt. Laat u vandaag nog meevoeren door de originele smaken van onze Oosterse zoetigheden en […]
 • Tradever bvba

  Omschrijving: Met meer dan tien jaar ervaring in de transportsector is Tradever uit Oudenburg uw ideale partner voor uw nationaal en internationaal transport van metaal, schrootvervoer en het transporteren van milieuverontreinigend producten en stoffen. Op hun website ontdekt u alles […]
 • Themely’s

  Omschrijving: Heerlijke broodjes en een fantastische traiteurdienst. Dat moet Themely’s catering & sandwichbar uit Zemst wel zijn! Producten van de hoogste kwaliteit, catering op uw event of aan huis, broodjes, manini’s, dagverse soep en nog veel meer. Het is allemaal […]
 • David Vander Cruys

  Omschrijving: Vander Cruys uit Halle regelt vakkundig uw sanitair en verwarming. Als firma met een vooruitstrevende visie is het bedrijf tevens uw aanspreekpunt voor waterbehandeling, vloerverwarming, zonnepanelen en zoveel meer. Kortom: u haalt professionele kennis in huis. Partners en labels: […]

Ons bedrijf in enkele cijfers

88%

Website tevredenheid


9618

Aantal klanten


94%

Technisch tevredenheidspercentage


12667

Aantal interventies


02 349 23 23