Uw website laten maken door Online

Sinds de oprichting in 1998 richt Online zich op het aanbieden van digitale communicatieoplossingen die aangepast zijn aan de noden van kmo’s en zelfstandigen in België.

Als onderdeel van de Proximedia groep genieten wij van een gespecialiseerd team dat ons de mogelijkheid geeft om u een brede waaier aan diensten aan te bieden. De creatie van professionele websites, fotoreportages, office oplossingen zoals Office 365, lead generation campagnes, enz. Contacteer ons nu om uw website te laten maken!

Laat uw bedrijf stijgen op het internet

Een website is meer dan enkel en alleen een ‘accessoire’, het is een fantastisch middel om uw klanten te bereiken! Online biedt u een aantrekkelijk design met een overzichtelijke navigatie voor uw bedrijfswebsite. Het is de perfecte voorstelling van uw diensten voor een maximale impact. Verkoop daarnaast ook uw producten dankzij onze aangepaste webshops.

Vertel ons over uw project!

Een concreet gesprek waar beide partijen hun ideeën kunnen belichten, is voor ons veel belangrijker dan enkel onze kant van het verhaal te vertellen. Contacteer daarom nu onze medewerkers op het nummer 02 349 23 23 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Onze diensten

 • Zeker de moeite waard bij Online, ben al vele jaren en ook als eerste couturier in Belgie klant bij Online. Van dag 1 al klant dus vele jaren en nog altijd zeer tevreden.

  Mijn website en onderhoud van mijn site is meer dan super geregeld via Online.

  Met hulp en creativiteit van mijn kant uit heb ik een zeer mooi maar vooral chique website kunnen ontwikkelen in samenwerking met Online …………..Thanks!!!

  Stephan Badal | Antwerpen
  http://www.stephanbadal.com/
  Haute Couture Stephan Badal
  Stephan Badal
 • Deze is een zeer betrouwbare en eerlijke firma.
  Onze firma hoopt dankzij hun nog meer werken te verkrijgen.
  Wij zorgen voor goeie service naar onze klanten, en dit doet de firma online ook naar ons toe.
  Het is werkelijk zijn geld waard, prijselijk en betrouwbaar.

  Tom De Borrel | Sint-Niklaas
  https://www.santodakwand.be/
  Santo Dak & Wand
  Tom De Borrel
 • Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven! Super professioneel , fijne mensen die achter dit bedrijf staan. Kortom een zeer grote aanrader ! Vijf sterren extra want ben echt mega tevreden. Ook een woordje van dank aan Stefan Paulissen. Zeer attente klantvriendelijke man!

  Annemie Van Winkel | Overpelt
  http://www.pedicureoorkaarstherapie-annemie.be/
  Pedicure & Oorkaarstherapie Annemie
  Annemie Van Winkel
 • Zeer tevreden over de service en correctheid. Een aanrader voor iedereen. Een zeer goede kostprijs, return verhouding. Ook zeer goed zichtbaar voor al ons cliënteel. Zeer tevreden.

  Arne Dejonghe | Staden
  https://www.exterieurconceptendejonghe.be/
  Exterieurconcepten De Jonghe
  Arne Dejonghe

Enkele van onze referenties

 • Bouwwerken Nils Noël

  Omschrijving: Bouwwerken Nils uit Brakel is uw betrouwbare aannemer voor opritten, terrassen en grondwerken. Nils Noël is een zaakvoerder die u persoonlijk begeleidt gedurende het hele project. De benodigde materialen kan u uitkiezen bij één van zijn vaste leveranciers die […]
 • Empower You

  Omschrijving: Bij Empower You in Sint-Katherina-Lombeek springt Ann Sophie voor u in de bres. Voelt u zich onzeker of zit u met levensvragen? Of gewoon eens nood aan een goed gesprek en een luisterend oor? Dan is Empower You voor […]
 • JS Klusjesdienst

  Omschrijving: JS Klusjesdienst uit Bree is een expert in renovatie- en tuinwerken. Deze vakmannen staan u bij tijdens de renovatie van uw badkamer en keuken, en het resultaat zal u niet onberoerd laten. Een tevreden klant is er immers twee […]
 • Piccolo

  Omschrijving: De sfeervolle taverne Piccolo waar chefkok Chris Soeters zijn dagverse gerechten klaarmaakt, is een echt pareltje in Mol. Naast vis- en vleesgerechten serveert de brasserie eveneens wokgerechten en gerechten specifiek voor vegetariërs. Dankzij hun uitgebreide menukaart is er voor […]

Ons bedrijf in enkele cijfers

91%

Tevreden klanten


6682

Aantal klanten


16

Modules


25

Werknemers


02 349 23 23