Uw website laten maken door Online

Sinds de oprichting in 1998 richt Online zich op het aanbieden van digitale communicatieoplossingen die aangepast zijn aan de noden van kmo’s en zelfstandigen in België.

Als onderdeel van de Proximedia groep genieten wij van een gespecialiseerd team dat ons de mogelijkheid geeft om u een brede waaier aan diensten aan te bieden. De creatie van professionele websites, fotoreportages, office oplossingen zoals Office 365, lead generation campagnes, enz. Contacteer ons nu om uw website te laten maken!

Laat uw bedrijf stijgen op het internet

Een website is meer dan enkel en alleen een ‘accessoire’, het is een fantastisch middel om uw klanten te bereiken! Online biedt u een aantrekkelijk design met een overzichtelijke navigatie voor uw bedrijfswebsite. Het is de perfecte voorstelling van uw diensten voor een maximale impact. Verkoop daarnaast ook uw producten dankzij onze aangepaste webshops.

Vertel ons over uw project!

Een concreet gesprek waar beide partijen hun ideeën kunnen belichten, is voor ons veel belangrijker dan enkel onze kant van het verhaal te vertellen. Contacteer daarom nu onze medewerkers op het nummer 02 349 23 23 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Onze diensten

 • Zeker de moeite waard bij Online, ben al vele jaren en ook als eerste couturier in Belgie klant bij Online. Van dag 1 al klant dus vele jaren en nog altijd zeer tevreden.

  Mijn website en onderhoud van mijn site is meer dan super geregeld via Online.

  Met hulp en creativiteit van mijn kant uit heb ik een zeer mooi maar vooral chique website kunnen ontwikkelen in samenwerking met Online …………..Thanks!!!

  Stephan Badal | Antwerpen
  http://www.stephanbadal.com/
  Haute Couture Stephan Badal
  Stephan Badal
 • Deze is een zeer betrouwbare en eerlijke firma.
  Onze firma hoopt dankzij hun nog meer werken te verkrijgen.
  Wij zorgen voor goeie service naar onze klanten, en dit doet de firma online ook naar ons toe.
  Het is werkelijk zijn geld waard, prijselijk en betrouwbaar.

  Tom De Borrel | Sint-Niklaas
  https://www.santodakwand.be/
  Santo Dak & Wand
  Tom De Borrel
 • Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven! Super professioneel , fijne mensen die achter dit bedrijf staan. Kortom een zeer grote aanrader ! Vijf sterren extra want ben echt mega tevreden. Ook een woordje van dank aan Stefan Paulissen. Zeer attente klantvriendelijke man!

  Annemie Van Winkel | Overpelt
  http://www.pedicureoorkaarstherapie-annemie.be/
  Pedicure & Oorkaarstherapie Annemie
  Annemie Van Winkel
 • Zeer tevreden over de service en correctheid. Een aanrader voor iedereen. Een zeer goede kostprijs, return verhouding. Ook zeer goed zichtbaar voor al ons cliënteel. Zeer tevreden.

  Arne Dejonghe | Staden
  https://www.exterieurconceptendejonghe.be/
  Exterieurconcepten De Jonghe
  Arne Dejonghe

Enkele van onze referenties

 • Piccolo

  Omschrijving: De sfeervolle taverne Piccolo waar chefkok Chris Soeters zijn dagverse gerechten klaarmaakt, is een echt pareltje in Mol. Naast vis- en vleesgerechten serveert de brasserie eveneens wokgerechten en gerechten specifiek voor vegetariërs. Dankzij hun uitgebreide menukaart is er voor […]
 • Bouwonderneming Verschueren J&L BVBA

  Omschrijving: Bouwonderneming Verschueren J&L BVBA uit Bekkevoort is dankzij hun 18 jaar aan ervaring een echte referentie in het vakgebied. Het familiebedrijf met zaakvoerder Levi en Jibbe biedt u enkel de beste kwaliteit, uitgevoerd volgens de regels van de kunst. […]
 • V-Construct

  Omschrijving: Algemene Dakwerken V-Construct uit Overpelt is dé referentie op het vlak van dakwerken voor renovatie- of nieuwbouwwoningen. Dankzij hun jarenlange ervaring – al meer dan 25 jaar – zijn klanten verzekerd van echte expertise en vakmanschap. Hun vakkennis breidt […]
 • Laswerken Thebro

  Omschrijving: Laswerken Thebro uit Neerpelt is uw gedroomde partner voor laswerken, poortautomatisatie en ijzerwerken op maat. Met meer dan 30 jaar ervaring kan u zeker zijn van een foutloos en correct eindresultaat, geheel volgens uw wensen. De firma heeft tevens […]

Ons bedrijf in enkele cijfers

91%

Tevreden klanten


6727

Aantal klanten


16

Modules


24

Werknemers


02 349 23 23