• Home
  • >Blog

Kebene met Proximedia
Kebene is een weeshuis in Mombasa, Kenia met Belgische roots. Het werd in 2007 opgericht door het Belgische-Nederlandse duo Pasci Princen en Arianne Dorst. Nu vangen ze 44 kinderen op.

Oprichter Pasci: “Begin de jaren 2000 ging ik voor het eerst op reis naar Kenia en ik werd direct verliefd op het land. Ik wilde mijn steentje bijdragen en begon met vrijwilligerswerk. Dat engagement groeide tot ik zelf een opvangcentrum wilde beginnen.

Proximedia doneert 10 laptops aan weeshuis Kebene.: Lees meer
26 November 2014
bakkerij De Coster
Laura en Sanne zijn de grote winnaars van de Video Contest van september. Hun winnende video werd gemaakt voor Bakkerij De Coster.

In deze bedrijfsreportage wordt het volledige productieproces van brood in mooie beelden gegoten die bovendien zin geven in een bezoek aan de bakkerij.Goede close-ups en een heldere en volledige voice-over, dat is het geheim van een geslaagde bedrijfsvideo!

Video van de maand : « Bakkerij De Coster »: Lees meer
17 November 2014
Institut Annabelle
Institut Annabelle is een groot schoonheidssalon in Luik. Zaakvoerdster Gina Losciuto en haar team hebben meer dan 35 jaar ervaring in de schoonheidssector. Ze bieden een groot gamma van behandelingen en wellness aan en zijn gespecialiseerd in verjongings- en vermageringskuren.
 
In januari 2014 deed Marc Valkenborg, de echtgenoot van de zaakvoerdster, een beroep op BeUP om hun zichtbaarheid op het internet te vergroten. Wij hadden een kort gesprek met hem.
 
Institut Annabelle ontvangt 70 telefoontjes per maand via de landingspagina’s van BeUP.: Lees meer
27 October 2014

Pages